Патување во фантастичните светови на уметникот Џон Парк, чија што фантазија е искористена од голем број холивудски филмови

Џон Парк е уметник од Соединетите Американски Држави кој работел на концептуална уметност за филмови како што се Мандалоријан, Трансформери 4, Тркач во лавиринтот, Годзила, Спајдермен 2, Војна за планетата на мајмуните, Дамбо, Војна на ѕвездите, Аватар, Војна на ѕвездите и многу други. Тој е основач на Brainstorm School of Art и има неверојатен стил и фантазија.