Патување во прекрасниот свет на цвеќињата и инсектите преку објективот на Силвија Кобелова

Силвија Кобелова е талентирана фотографка и љубител на природата од Приевиџа, Словачка. Нејзина страст е макро фотографијата на цвеќиња и инсекти. Силвија ги споделува своите дела на Инстаграм, каде има повеќе од 32 илјади фанови.