Пазарењето на фраерот му заврши неславно

Сакаше да прослави за она што си го купил ама не му успеа.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!