Пази! Ајкула во базенот!

Нема потреба од паника! Штом ајкулата мрда со опашката, значи дека е пријателски расположена :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.