Пази дупка!

Смешно видео со едно претпазливо бебе и архитектот кој оставил еден куп дупки на подот.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.