Пчелите имаат прилично садистички начин да убијат кралица

Рој пчели ќе се обвиткаат околу кралицата во топка за да ја убијат со топлината. Ова го прават затоа што кралицата е натрапник од друго место или пак станува збор за стара кралица која повеќе не може да дава нови пчели.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!