Пејачката ја испрати конкуренцијата на Месечината

Едноставно не може некоја непозната девојка од публиката, да ѝ ја украде славата, која толку тешко ја стекнала.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.