Печено сирење и домати, првиот рецепт на Мотика го правиме во живо

Внимателно следете го процесот за да не испуштите нешто…

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.