Пеењето серенада пред куќата на девојката без која не може да живее, тргна во неочекуван правец

Вистинската љубов сепак постои, но многу често е еднострана :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.