Пејачката нема да дозволи некој да и го украде шоуто

Таа пробува да гради кариера, а тој тука ќе ја засенува, епа не може!

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.