Пејачката знае како да се справи со своите некултурни обожаватели

Што фаќаш каде што не ти е местото бе мајмун! Сега ќе видиш!

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!