Пензионерката во карантинот виде шанса да си го уреди дворот со нови бекатон плочки

Бидејќи и поправката на тротоарите е на пауза, плочки има колку ти душа сака.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.