Пешакот си оди лежерно, без да знае дека се наоѓа во најопасната ситуација во животот

Опасноста се случи толку брзо, па само Господ можеше да му помогне да преживее.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!