Пет правила за жените: Каков маж да одберете? (виц)

Ако ги почитувате следните 5 правила, вашата среќа ќе биде загарантирана.
1. Важно е да избереш маж, кој ќе ти помага дома, ќе чисти, ќе готви понекогаш и ќе оди на работа.
2. Важно е да избереш маж, кој има чувство за хумор.
3. Важно е да избереш маж, кој ќе ти биде верен.
4. Важно е да избереш маж, кој те сака и посакува и е добар во кревет.
5. Најважно од сè е овие четири мажи да не знаат еден за друг!