Пијан босански младоженец прави јаки зафрканции на сопствената свадба

Свадбата е од 1990 година, па да не ве чуди коњот :). Видеото сега е реобјавено, со подолга и посмешна верзија.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.