Пијаната девојка на паркинг доби идеја да го јавне својот исто така пијан дечко

Се поткачи на еден туѓ автомобил за да може поубаво да му скокне :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.