Пијаната госпоѓа-шофер фрла искри од задниот дел на автомобилот

Останатите совесни возачи на патот некако успеаја да ја натераат да запре, а кога ја прашаа дали е свесна што направила, таа едноставно им одговори „Тоа не бев јас“ :).