Пијаниот дечко упорно си ја провоцира кармата

На крај конечно ја научи лекцијата! Жестоко!

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!