Пијаниот никако не може да се разбере со еден невоспитан колега на предновогодишната забава на компанијата

А типот е навистина без осет, не се разбира од збор, па дури и го имитира човекот.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.