Пијаниот одбрал погрешна девојка за малтретирање

Нејзините другари веднаш дошле на помош, но таа може и сама да си ги решава проблемите.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.