Пијаниот русин легнал на пешачкиот премин и го спречува ширењето на коронавирусот со лопатата

Бидејќи слушнал на вести дека вирусот се шири во градските автобуси, тој реши да ја презеде контролата во свои раце.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!