Пијаниот си загубил нешто во возот

До толку изгубен не ќе да е само од алкохол. Веројатно изел и нешто друго.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!