Пијаниот Владимир продолжува да пее откако успешно слетал во нечиј двор

Без разлика каква и катастрофа да ви се случи, тоа што сте ја преживеале е доволна причина за славење :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.