Пијаниот во болницата сака да ги тепа сите минувачи по ред, НО…

Проблемот е што се наоѓа во болница, каде што никој не отишол од мерак и секој има насобрано куп негативна енергија во себе.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!