Пијаните муштерии сакаат да се тепаат затоа што се гладни а сендвичарата ја фатија на затворање

Можеа да им фрлат по едно парче пржено пилешко на кучињата и сѐ ќе беше во ред.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!