Пица мајсторот реши сам и во свој стил да им ја однесе пицата на муштериите

А стилот му се вика „Камиказа“ :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.