Пијан Босанец + трактор = опасна комбинација

Босанецот само сакаше да биде во центарот на вниманието и му успеа.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.