Пијана плавуша добива неочекувано колаче од сопственото тесто

Сакаше да испадне јака.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!