Пијаната дама проба да ги импресионира сите околу неа

Алкохолот дефинитивно ѝ дал повеќе од потребна самодоверба.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.