Пијаниот фраер го лансираа на Марс затоа што претера со додворувањето

Така е кога ќе одлучиш да „шармираш“ член на обезбедување од 2 метри.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!