Пијаниот Германец си го испроба божиќниот подарок

Наредната година ќе му купат нешто побезбедно, чорапи на пример.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!