Пијаниот насилник со нож кога виде полицајка уште толку се засили и тргна кон неа (Жестоко!)

Ситуацијата ескалираше брзо затоа што напаѓачот мислеше дека полицајката се плаши да го повлече чкрапалото на пиштолот.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!