Пијаниот турист и човекот од обезбедувањето на еден кафич во Виетнам

Виетнамците се докажаа во поновата историја дека не трпат авторитети и кога го задаваат возвратниот удар, тоа е прилично жестоко.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!