Пијаните пријатели сакаат да се забавуваат со невестата, но на погрешен начин

Како за „најбав ден во животот“ овој момент ќе ѝ се издвојува.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.