Пина малко, струмичка верзија

Во меѓувреме во Струмица… Одењето до дома секогаш е предизвик кога ќе пивнеш малку ракија со пријтелите.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете и своја смешна слика или видео и учествувајте во Награданта игра.