Писмото на Силвестер од Кочани, преку кое се откажува од својот татко

Автор: Радио Кочани

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.