Питонот веднаш зажали што реши да се задева со јазовецот

Напнатата борба помеѓу питонот и медениот јазовец се претвори во неверојатно шоу за групата туристи кои наидоа на местото на настанот додека беа на сафари во „Чобе парк“ во Боцвана.

На почетокот изгледа како змијата да има предност, но навидум слабото животно ги покажа своите борбени спосбности.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!