Плаќањето со чоколади кога ќе удриш некој автомобил стана хит во светот

Оштетениот на бришачот наоѓа порака на која што пишува „Извинете што ви го удрив автомобилот. Немам пари да ви платат за попрвка, па затоа ви оставам чоколади. Имајте убав ден!“