Пластичните операции не се секогаш добри за вас, особено ако изгледате како принцеза и го промашите хирургот (12 слики)

Ова симпатична девојка отсекогаш ја зафркавале затоа што имала мал за*ник, па решила да го „поправи“ тоа со големи импланти. Но, имплантите биле премногу големи, па дури и болни, а и хирургот не бил баш стручен. Згора на тоа биле и визуелно ужасни, а да не споменувааме дека можеле да ротираат внатре! За среќа, постојат и добри хирурзи кои успеале да ја спасат работата и да ги заменат имплантите за помали.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!