Плавуша се удавила во морето (виц)

Седат две плавуши на кафе и си прават муабет за нивна пријателка, исто така плавуша.
– Слушна ли ма? Минатиот викенд Цуци се удавила во морето. Си одела по пристаништето и паднала во водата.
– Ама таа нели знаеше да плива?!
– Знаеше, ама некој будала ставил табла „Забрането прилвање“!