Плавуша секретарка (виц)

Шефот си вработил атрактивна плавуша за секретарка. Ја прашува:
– Го испративте ли факсот до „Прогрес ДООЕЛ“?
– Да.
– Сега ве молам испратете еден факс и на „Иднина ДООЕЛ“.
– Но шефе, немаме повеќе факсови…