Плавушата ќе ви објасни како и зошто правењето здрави „смути“ пијалоци може да биде опасно по живот

Таа на пример ја заборавила лажицата внатре, во прилично моќниот блендер.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.