Плaвушата не ја интересираат фраери со Мустанг, дури ни со Ламборџини, а има и добра причина за тоа

Има девојки кои е тешко да ги освоиш со скап автомобил, затоа што…

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.