Плавушата толку лошо игра бејзбол во спалната, што дури и Џим е шокиран

Глупоста се надополни со смешна случајност на крај.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.