Плавушата толку многу се расфрла со атрибутите, што изгуби рамнотежа

Девојката и не е многу виновна, затоа што не е лесно да го избалансираш она…

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.