Плавушата знае дека не ѝ треба маж за да заврши ситни поправки по дома

Таа си ја набавила вистинската алатка и е убедена дека знае како да ја користи.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.