Плавуша оди по мокра штица, што може да тргне наопаку?

Само двете воздушни перничиња ја спасија да не си ја искрши фацата.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!