Плавуша риба (риба е глагол)

Билдерот најде начин како да ја натера својата девојка да чисти низ дома.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.