Плавуша со реален проблем (виц)

Во кафич еден тип ѝ приоѓа на атрактивна плавуша:
– Душо, ти гарант си мажена.
– Не.
– А зошто така? Многу си слатка.
– Па не знам. Ме пробуваат, ме фалат, а никој не ме зема!