Плавушата џабе си ги даде парите! Не виде баш многу од адреналинската атракција!

Додека да се освести два пати, авантурата заврши :).

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!